GYAKORI KÉRDÉSEK

A határ közelsége miatt könnyedén tudunk csatlakozni az Asuztriai kerképárutakra emiatt is választottuk helyszínül. A másik szempont az volt, hogy könnyen megközelíthető legyen a kiindulási pontunk ami az M1-es autópályától körülbelül 100 méterre található, így könnyedén meg fogod találni.

Elsődleges szempont, hogy amíg te tekersz az autód biztonságban legyen. Az indulási pontunknál van lehetőségünk arra, hogy egy őrzött biztonságos helyen tudj leparkolni. 

Szeretnénk megnyugatni, hogy a túra során végig kijelölt biciklis útvonalakat választunk. 90%-ban, kiváló minőségű aszfaltos kerékpár úton haladunk, így nem fog zavarni minket a közúti forgalom. Azonban ha, duda szót hallasz, az nem az akadályoztatás miatt hanem a természetjárást elismerő helyi gazdászok üdvözlése gyanánt fogod hallani. (Megtörtént eset)

Ahogy a mondás is tartja megy ez mint a….emiatt ne aggódj. Nem időre csináljuk. Természetesen lesz egy napi ütemtervünk de a kezdeti nehézségekre hagyunk időt.

Ezzel nincs semmi gond, tudjuk hogy ez nem a Tour de France emiatt is vannak felszerelve kerékpárjaink akkumulátorral, így ha kicsit rázósabb szakasz jön az automata rásegítés majd kisegít. 

Emiatt se fájjon a fejed. A megfelelő öltözeten kivül mi mindenről gondoskodunk. Nálunk lesz egész napra elegendő folyadék illetve energia szeletek, hogy kibirjúk a következő megállóig. Illetve egy egész napos Assistance csapat is a segítségünkre jön ha bármilyen gond lenne.

Na igen…emiatt is találtuk ki ezt mások helyett, hogy nálunk a teljes nap költségével tudsz előre számolni. A fakultatív programokat költségeiről előre tájékoztatunk, így nem fog érni váratlan meglepetés

A minimum létszám 4 fő. Tapasztalatunk alapján könnyen összehozható ez a szám plusz, hogy érdekedben álljon meghívási kedvezményt is tudunk biztosítani. Ezeket az Áraink fül alatt találod.

Emiatt is jött az ötlet, hogy mi nem egy A4-es papírlappal indítunk el a túrára, hanem egy tapasztalt túravezetőt adunk társnak aki a lehető legoptimálísabb útvonalakon fog kísérni titeket.

Igen, megrendelés után fogsz kapni egy részletes tájékoztatót ez ügyben. Fontos, hogy a túra elött 10 nappal még ingyenesen le tudod mondani, ha közbe jönne valami így ilyenkor visszautaljuk a foglaló árát vagy nézünk számodra egy megfelelőbb időpontot.

Természetesen! Ahonnan indulni fogunk van egy remek hotel amit elsődlegesen ajánlunk számodra, de természetesen választhatsz mást szálláshelyet. A túra foglalása után fogunk ebben segíteni neked